L'Ajuntament de Manresa exposa el Cens Electoral per a les eleccions generals

Les llistes del Cens Electoral es podran consultar dels d'avui, 9 de maig, fins al dia 16, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a la Plaça Major, 1 o bé a través de la pàgina web www.ajmanresa.cat.

Amb motiu de la celebració de les eleccions generals que tindran lloc el proper 26 de juny, l’Ajuntament de Manresa exposa durant aquesta setmana el Cens Electoral, que es podrà consultar a l'OAC o en aquest enllaç de la pàgina web municipal, d’acord amb l’edicte de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que diu el següent: 


E  D  I  C  T  E

 

VALENTI JUNYENT TORRAS, Alcalde President  de l’Ajuntament de MANRESA

 

D’acord amb les instruccions rebudes de la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral, en concordança amb el que disposa l’article 39 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general, en la nova redacció donada per la Llei Orgànica 3/1995, de 23 de març, faig públic el que segueix:

 

Convocades les eleccions Generals (Congrés i Senat), per Reial Decret 184/2016, de 3 de maig, publicat en el BOE  núm. 107 de  3  de maig de 2016,  s’informa que des del 9 al 16 de maig ambdós inclosos,   estaran exposades al públic en aquest Ajuntament, a l’oficina d’atenció al ciutadà situada a la plaça Major núm. 1, les llistes que constitueixen el Cens Electoral.

 

L’horari d’exposició pública serà de 8:30 a 18:00 hores de dilluns a dijous i  de 8:30 a 15:00 hores els divendres, inclòs els dissabtes i festius que estiguin dins del període d’exposició, i també es pot consultar a la  pàgina web www.manresa.cat.

 

Dins de l’esmentat termini, qualsevol persona podrà formular  reclamació sobre les seves dades censals, adreçada a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens electoral o a les dependències municipals de referència,  durant el període d’exposició pública abans esmentat, que finalitzarà per tot el dia  16 de maig.