Es presenta la "Manresa Street Night", la primera cursa nocturna que recorrerà el Centre Històric de la ciutat

La competició tindrà lloc el dissabte 4 de juny i consta de dues modalitats, una prova de 5 i una de 10 quilòmetres. És un circuit 100% urbà amb certs desnivells que passa pels indrets ignasians més emblemàtics de la capital del Bages i que vincula l’esport amb la dinamització del barri Antic.


imagen

El dissabte 4 de juny a les 9 del vespre, Manresa donarà el tret de sortida a la seva primera cursa nocturna, la “Manresa Street Night”. Es tracta d'una proposta lúdica i esportiva organitzada conjuntament pel Club de Fitness Cube i l’Ajuntament de Manresa.

 

La “Manresa Street Night” ha estat presentada avui en roda de premsa pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, i pels responsables del grup Cube, Jaume Arimany i Lluís Serracarbassa. També els acompanyaven representants dels diferents patrocinadors.

 

El regidor d’Esports, Jordi Serracanta, ha destacat “la importància de la col·laboració pública i privada per dur a terme iniciatives que pugui gaudir tota la ciutadania”.  En aquest cas, concretament, el regidor ha posat molt èmfasi en què “aquest certament representa una aposta clara de l’equip de govern per tal de dinamitzar econòmicament i revitalitzar el Barri Antic de la ciutat a través de l’esport”.

 

Serracanta ha explicat que “en paral·lel a la prova esportiva, l’associació recent creada, L’Antic, té previst organitzar una sèrie d’actes lúdics per fer que l’esport bulli durant la jornada del 4 de juny”.

 

Per la seva banda, Jaume Arimany ha posat en relleu que “l’objectiu és que hi hagi molts corredors i que les persones que no prenguin part en la cursa surtin al carrer igualment a fruir de l’ambient i dels actes diversos que s’hi organitzin”.

 

Arimany ha remarcat que, “aprofitant la celebració de Manresa 2022 que commemora el 500 aniversari de l’estada de sant Ignasi de Loiola a Manresa, s’ha dissenyat un traçat que permetrà els corredors resseguir la petjada de Sant Ignasi a la ciutat passant per indrets tant emblemàtics com La Cova, la Seu, Pont Vell, carrer Sant Ignasi Malalt, etc.

 

El representant de Cube ha donat “les gràcies als patrocinadors: Grup Santasusana, Renault i Inprovor, sense els quals aquest esdeveniment no seria possible”.

 

Cursa de 5 i de 10 km

 

Hi haurà dos tipus de modalitats, una cursa popular de 5 i una de 10 quilòmetres, la característica principal de les quals és que és tracta d’un circuit 100% urbà que transcorre pel Centre Històric de la ciutat.

 

La sortida és a les 21 hores

 

El recorregut del circuit de 10 km és el següent: la sortida serà a Crist Rei i passarà pel passeig Pere III, muralla Sant Francesc, Basílica de la Seu, carrer Santa Llúcia, La Cova de Sant Ignasi, Pont Vell, plaça de la Reforma, via Sant Ignasi, carrer Sobrerroca, carrer Sant Miquel, carrer Nou, plaça Sant Domènec, carrer del Born, plaça Gispert i arribada a la plaça Major.

 

Hi haurà servei de dutxes i guarda roba al Club de Fitness Duo.

 

Obsequis

 

Tots els inscrits a la “Manresa Street Night” rebran una samarreta tècnica de regal en el moment de recollir el dorsal i el xip. Igualment, els participants que creuin la meta se’ls obsequiarà amb la bossa del corredor amb regals cortesia dels diversos col·laboradors. A més, també hi haurà sorteig de productes i serveis cedits pels col·laboradors de la cursa.

 

Inscripcions i preus

 

El preu de la inscripció́ a la cursa és el mateix tant per la modalitat de 5 km com per la de 10 km:

 

Inscripció Anticipada (fins al 22/05/16)

 

- Abonats Grup Cube amb xip de propietat: 12 €
- Abonats Grup Cube amb xip de lloguer: 14 €
- No Abonats Grup Cube amb xip de propietat: 14 €
- No Abonats Grup Cube amb xip de lloguer: 16 €

 

Inscripció normal (a partir del 23/05/16 i fins al 01/06/16)

 

- Abonats Grup Cube amb xip de propietat: 16 €
- Abonats Grup Cube amb xip de lloguer: 18 €
- No Abonats Grup Cube amb xip de propietat: 16 €
- No Abonats Grup Cube amb xip de lloguer: 18 €

 

El període d’inscripció́ ja està obert, i els atletes la podran fer efectiva via online, a través de la pàgina web www.cube.cat/curses, seguint l’enllaç̧ que fa referència a la Manresa Street Night; i també de forma presencial als dos centres del Grup Cube, Cube Fitness Club i Club Duo.

 

El termini d’inscripcions es tancarà quan s’arribi a 999 persones apuntades.

 

El dorsal i el xip de lloguer es podran recollir a partir de les 08.00 h del matí del mateix dia 4 de Juny al Club de Fitness Duo.

 

Categories i trofeus

 

Els trofeus es lliuraran aproximadament a les 22.30 hores. Les categories

seran les següents:

 

  • General masculina cursa de 10 quilòmetres (Trofeus per als 3 primers classificats)
  • General masculina cursa de 5 quilòmetres (Trofeus per als 3 primers classificats)
  • General femenina cursa de 10 quilòmetres (Trofeus per a les 3 primeres classificades)
  • General femenina cursa de 5 quilòmetres (Trofeus per a les 3 primeres classificades)

 

Per a més informació i per consultar el reglament cal anar a la pàgina web: http://cube.cat/curses/manresa-street-night

Documents relacionats

  • imagen