El departament de Territori inicia els treballs de millora de senyalització de l'entorn de Manresa

S’actuarà en 11 interseccions de la C-55, la C-16c i la C-25, on es col·locaran 43 senyals noves i s’actuarà parcialment en 24 d’existents. Es preveu que tots els treballs estiguin enllestits a mitjans del mes de juliol.


imagen

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitatde Catalunya ha comunicat que ha iniciat les obres de Millora de la senyalització d’orientació a les carreteres entorn a Manresa, en concret els treballs es realitzaran a les carreteres C-55, C-16c i C-25.

 

Aquestes obres es varen iniciar el passat 16 de març amb els treballs de replanteig i fabricació de la senyalització, aquesta setmana s’han iniciat els treballs de substitució de la senyalització lateral.

 

A mitjans del mes de juny es realitzaran els treballs d’instal·lació dels nous pòrtics de senyalització a la carretera C-55, Per aquesta darrera actuació es preveuen afectacions al trànsit en horari nocturn (s’informarà quan s’estableixin les dates de treball). És previst que aquesta obra finalitzi a mitjans del mes de juliol.

 

El projecte de senyalització té un pressupost de 700.000 euros i preveu actuar en 11 interseccions de les carreteres C-55, C-16c i la C-25. Es col·locaran 43 senyals noves i s’actuarà de forma parcial (actuant en el suport o en un dels plafons del pòrtic o mitjançant adhesius) en 24 senyals més.

 

Aquest projecte es fa d’acord amb els criteris del Pla director de senyalització d’orientació de Catalunya i complementa les millores de senyalització que s’han executat recentment i s’estan executant en el marc de les obres de millora dela C-55.

Documents relacionats

  • imagen