Dimarts s'obre el període d'inscripcions per al Casal Esportiu Municipal d'estiu

L’Ajuntament de Manresa ofereix 440 places, distribuïdes en quatre torns durant els mesos de juny i juliol, adreçades a infants i joves entre 8 i 14 anys per participar a les activitats esportives d’aquest estiu. 


imagen

L’Ajuntament de Manresa obre aquest dimarts, 17 de maig a les 10 del matí, el període d’inscripcions per al Casal Esportiu Municipal. Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud. El Casal preveu acollir 440 nens i joves, entre 8 i 14 anys, nascuts entre els anys 2002 i 2008 i és imprescindible saber nedar.

 

Al llarg del matí els nens i joves podran fer diverses activitats. Els dilluns, dimecres i divendres aniran a la Zona Esportiva del Congost on podran fer BTT, escalada esportiva, tir amb arc, judo, “intercrosse”, handbol, voleibol i gimnàstica artística; i els dimarts i dijous aniran al Parc de l’Agulla, on podran fer canoa, caiac, beisbol, rugbi “touch” i jugar a jocs tradicionals.

 

Les inscripcions es poden fer de dues maneres: a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa (www.manresa.cat) o bé de manera presencial a l’Oficina d'Atenció Ciutadana, en l’horari d’atenció al públic (De dilluns a dijous de 08:30 a 18 h, els divendres de 08:30 a 15 h).

 
Enguany s’ofereixen 110 places per torn i hi ha un total de 4 torns que són: del 27 de juny a l'1 de juliol, del 4 al 8 de juliol, de l'11 al 15 de juliol i del 18 al 22 de juliol. L’activitat es portarà a terme de dilluns a divendres.

 

El preu és de 52 € per cada torn i podran gaudir d’un 65% de descompte aquells participants que acreditin com a mínim una de les següents circumstàncies: ser beneficiari d’una beca de menjador en el curs 2015 - 2016 per motius socioeconòmics;  haver rebut ajut per material escolar durant el mateix curs; o bé formar part d’una família empadronada a Manresa situada en el tram B de renda bruta anual de la taula de tarifació social.

 

Els Casals Esportius Municipals

 

Els Casals Esportius Municipals tenen per objectiu ocupar el temps lliure d'infants i joves durant el període de vacances escolars d'estiu mitjançant la pràctica d'esports i activitats de caire recreatiu, així com Iniciar-los en la pràctica d'algunes modalitats esportives i jocs alternatius que per les seves especials característiques no estan a l'abast de tots els infants i joves i no es practiquen habitualment durant el període escolar.

Documents relacionats

  • imagen