Manresa participa a Torelló en la cloenda del cicle de passejades per a la gent gran

La jornada d’ahir, amb la presència de vint-i-nou manresans, suposa la darrera passejada del curs 2015-2016 i que s’emmarca dins el cicle “A cent per als 100” impulsat per la Diputació de Barcelona.


imagen

Vint-i-nou manresans van participar ahir en la cloenda del cicle de passejades per la gent gran que es va celebrar a Torelló. Els participants provenien del grup de caminades de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes i d’alumnes de l’oferta esportiva municipal. La jornada d’ahir va comptar amb la presència també del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta.

 

El cicle de passejades “A cent cap als 100” és una projecte promogut per la Diputació de Barcelona que va néixer l'any 2001 i que ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera totalment adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies d’entre 8 i 10 km. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup.

 

Enguany han participat en aquesta activitat 56 municipis de la província de Barcelona, que han pogut realitzar quatre passejades pels diferents municipis dins del grup que se’ls ha assignat, més una cinquena passaejada de cloenda amb la participació de tots els municipis, que és la que es va celebrar ahir. Durant el curs 2015-16, Manresa ha participat amb el grup format pels municipis de Cerdanyola del Vallés, La Llagosta i Torelló, descobrint paratges nous i bonics.

 

L’activitat s’ofereix mitjançant la cooperació entre les Regidories d’Esports i de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa i per participar-hi és necessari estar inscrit al programa municipal “Pas a pas fent salut”.

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen