La Fundació Catalunya-La Pedrera cedeix a l'Ajuntament el "Retaule Sagrada Família" de Josep Mestres Cabanes

El contracte de cessió ha estat signat aquest dimecres per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la directora general de la Fundació Catalunya - La Pedrera, Marta Lacambra.  L’obra s’instal·larà al Museu Comarcal de Manresa perquè pugui ser visitada.


imagen

La Fundació Catalunya-La Pedrera ha signat un contracte amb l'Ajuntament de Manresa a través del qual s'ha cedit en dipòsit al consistori l’obra “Retaule Sagrada Família” del gran artista manresà Josep Mestres Cabanes, datat entre els anys 1956-1958 i de mides 195 x 135 x30 cm.

El contracte de cessió temporal ha estat rubricat aquest dimecres a Barcelona per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Marta Lacambra.

L’obra de Mestres Cabanes, que és propietat de la Fundació Catalunya–La Pedrera, serà exposada a les dependències del Museu Comarcal de Manresa. El dipòsit de l’obra s’ha pactat per un període de 10 anys, que es podrà renovarà tàcitament per períodes anuals si hi ha acord entre les parts.  

 

Documents relacionats

  • imagen