El torneig benèfic "Congost encistella" arriba a Manresa per recaptar fons contra el càncer infantil

El proper 11 de juny es celebraran 12 hores de torneig de bàsquet 5x5 al parquet del pavelló del Nou Congost, per lluitar contra el càncer infantil. Es destinaran els guanys a la investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu. La participació és oberta a tothom.


imagen

Aquesta tarda s’ha presentat al Nou Congost la primera edició de “El Congost Encistella”, torneig organitzat pel col·lectiu Cistella Solidària, dedicat a recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Hi han estat participat el president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; a més de Jaume Font, en representació de Cistella Solidària, i Glòria Garcia, representant de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

El Pavelló del Nou Congost acollirà el dioa 11 de juny la primera edició d'aquesta festa del bàsquet solidari, amb l'objectiu de recaptar fons per al laboratori de càncer infantil de la Fundació Sant Joan de Déu. Després de set edicions a Barcelona, amb les quals s'han recaptat més de 150.000 euros, la capital del bàsquet de la Catalunya Central acollirà una nova jornada de bàsquet amateur, esport, jocs, diversió, salut, solidaritat i moltes sorpreses.

 

Amb lel suport del Bàsquet Manresa i l'Ajuntament de la ciutat, el torneig reunirà desenes de jugadors de totes les edats i condicions per jugar un torneig benèfic de partits de bàsquet a mitja pista. Tots els diners recaptats amb les inscripcions, rifes i patrocinadors es dedicaran a la investigació del càncer infantil.

 

La informació es pot trobar a www.congostencistella.org i allà mateix es pot fer la inscripció de l'equip no federat i format per amics que hi vulgui participar.

Documents relacionats

  • imagen