El Complex Vell Congost de Manresa acull diumenge una macrosessió de Zumba adaptada

Per primera vegada a Espanya es farà una Màsterclass No Límit, amb la presència del xilè Guillermo Aranguiz, primer instructor de zumba amb cadira de rodes. La màsterclass preveu ser divertida i apta per a tots els públics.


imagen

El Complex Vell Congost de Manresa acollirà aquest diumenge una macrosessió de Zumba Adaptada, durant la qual es durà a terme, per primera vegada a l’estat espanyol, la 1a Màsterclass No límit, amb la presència de l’especialista xilè Guillermo Aranguiz, conegut com a “Grillo”, primer instructor de zumba amb cadira de rodes i que arribarà a Manresa després de la seva gira pels Estats Units.

 

A partir de dos quarts de 6 de la tarda, s’iniciarà la màsterclass inclusiva, divertida i apte per a tots els públics –des dels més petits als més gran-, una experiència que permetrà descobrir que la passió pel ball no té fronteres ni límits. La gran festa de la zumba comptarà també amb la presència de 15 instructors i instructores que faran gaudir dels millors temes musicals del moment.

Documents relacionats

  • imagen