Més de sis-cents cinquanta alumnes d'escoles de Manresa participen a la Trobada Esportiva de Primària

Un total de 658 alumnes de primària de 7 centres d’ensenyament de Manresa han utilitzat la Zona Esportiva del Congost per jugar mini partits de futbol, rugbi, bàsquet i voleibol. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta,  ha visitat els nens i nenes durant el matí.


imagen

La Zona Esportiva del Congost de Manresa ha acollit avui una nova Trobada Esportiva de Primària en la qual han participat 658 alumnes de 7 escoles de Manresa (Pare Algué, Fedac Manresa, la Font, La Flama, Escola Joviat, la Salle Manresa i Serra Hunter).

Aquesta prova inicialment estava programada per al passat 13 de maig amb una participació prevista de 850 alumnes de 10 escoles, però davant de la inestabilitat meteorològica es va posposar.  Malgrat el canvi de data la majoria de centres ha pogut assistir en aquesta gran festa de l’esport escolar.

 

Els alumnes, agrupats en equips, han jugat mini partits de bàsquet, rugbi, futbol i voleibol usant de manera simultània les instal·lacions dela Zona Esportivadel Congost. En torns rotatoris d’una hora, tots els alumnes han pogut jugar a bàsquet al Complex Vell Congost, a “touch” rugbi a l’estadi d’atletisme, a voleibol i a futbol a l’Estadi de Futbol. Entre partit i partit, han jugat a les zones lúdiques que s’hi van habilitar amb inflables lúdics com el rocòdrom, la pista americana, el tobogan gegant i els cars ecològics.

 

Les diferents activitats han estat dinamitzades amb la col·laboració dels alumnes del mòdul de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives de l’Escola Joviat de Manresa i de l’IES Quercus de Sant Joan.

 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, ha visitat l’activitat durant el matí, interessant-se pels partits que es jugaven i pel nombre de nens i nenes que hi han participat.

 

A migdia, els alumnes han dinat el seu picnic a la mateixa Zona Esportiva del Congost i, en acabar, han participat a la festa de l’escuma, que s’ha fet com a fi de la trobada. 

 

 

Documents relacionats

  • imagen