L'Oficina Jove del Bages acull una xerrada de Joan Turu que reuneix a més de 40 estudiants

Amb el títol “Com deixar de pentinar el gat? o és possible viure del teu art?” el jove dibuixant manresà va parlar de la seva trajectòria artística i vital, així com de la estètica de les seves il·lustracions. L’exposició amb la seva obra es pot veure fins el 16 d’abril a la Oficina Jove del Bages.


imagen

Dimecres va tenir lloc a l’Oficina Jove del Bages la xerrada de Joan Turu titulada “Com deixar de pentinar el gat? o és possible viure del teu art?”. L’il·lustrador manresà va parlar sobre la seva trajectòria artística, els seus estudis i va palesar la importància de crear una mateix línia estètica en tots els seus dibuixos. 

El certamen, que va reunir a més de 40 joves, principalment alumnes de l’Institut Lluís de Peguera, s’emmarca dins els actes de la Fira de l’Estudiant que va començar el dilluns i avui és l’últim dia.

L’exposició amb l’obra de Joan Turu es pot veure fins el dia 16 d’abril a la Oficina Jove del Bages, al carrer Sant Blai, 14, que també acull una mostra de projectes d’alumnes que estudien a les escoles d’art de Catalunya. 

L’horari de l’Oficina Jove és els matins de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14h i les tardes, de dilluns a divendres de 17 a 20h.

Documents relacionats

  • imagen