Minut de silenci per expressar el condol per l'atemptat terrorista a Orlando, demà al migdia a l'Ajuntament

L'Ajuntament de Manresa convoca per demà dimarts, a les 12 del migdia, un minut de silenci, a la plaça Major, per expressar el condol al poble nord-americà per l'atemptat terrorista d'aquest diumenge a Orlando (Florida). El consistori s'adhereix així a la convocatòria de les entitats municipalistes (ACM i FCM).

 

Manresa s'adhereix al dol per l'atemptat terrorista d'aquest diumenge a la població nord-americana d'Orlando, que va causar la mort a un mínim de 50 persones i desenes de ferits. Per aquest motiu, convoca la ciutadania al minut de silenci que tindrà lloc demà dimarts, 14 de juny, a les 12 del migdia, davant la porta de l'edifici consistorial. El tiroteig va tenir lloc en un club nocturn d'Orlando (Florida), la matinada de diumenge. 

 

L'Ajuntament s'adhereix així a la convocatòria de les entitats municipalistes (Associació Catalana de Municipis i Federació de Municipis de Catalunya) per rebutjar aquest atemptat contra la llibertat i els drets humans, la protecció dels quals és un ferm compromís dels governs locals. L'Ajuntament dóna suport també a les accions de rebuig a l'atemptat organitzades per les plataformes i entitats LGTBI.