El Conservatori Municipal de Música de Manresa ofereix avui un nou recital de professors i ex alumnes

El concert porta per títol “Quartet de violoncels” i anirà a càrrec d’Edgar Casellas, Queralt Garcia, Mariona Tuset i Núria Galvan. Comença a les 8 del vespre, és gratuït i té una durada d’una hora.


L’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa acull aquest vespre el segon concert del IV Cicle de Professors i Ex alumnes que, amb el nom “Una hora de música al Conservatori”, té l’objectiu d’oferir una oferta de música atractiva i variada amb diferents estils i conjunts instrumentals i vocals. El concert d’avui porta per títol “Quartet de violoncels” i anirà a càrrec d’Edgar Casellas, Queralt Garcia, Mariona Tuset i Núria Galvan. 

El cicle de concerts d’aquesta edició es va iniciar el 7 de març passat i s’allargarà fins el 22 de maig. Tots els concerts es fan a l’Auditori del Conservatori, comencen a les 8 del vespre i tenen una durada d’una hora. Les actuacions són gratuïtes i obertes a tothom. En aquesta edició s’han programat vuit concerts de música clàssica d’alt nivell i que posen en valor la qualitat de l'ensenyament que s'ofereix al Conservatori de Música de Manresa. 

Propers concerts del cicle 

• Dijous, 24 d’abril - 20:00 h 
Suites de Bach per a violoncel sol 
Amat Santacana, violoncel 

• Dimecres, 30 d’abril- 20:00 h 
Concert de piano i orquestra de Beethoven 
Katia Michel, piano; i Orquestra Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Jordi Coll, direcció. 

• Dilluns, 5 de maig - 20:00 h 
Quartet Altimira 
Luis Peña i David Andújar, violins; Pol Berlinches, viola; i Marional Tuset, violoncel. 

• Dimecres 14 de maig – 20:00 h 
“Balades” 
Pep Pérez, piano 

• Dijous 22 de maig - 20:00 h 
“L’assassí del Tango” 
Jordi Coll, violí, Anna Costa, violoncel; i Nora Bosch, piano. 

Tots els concerts tindran lloc a l’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa, al c/ Ignasi Balcells, 12-14.