L'Obra Social de la Caixa renova la seva col·laboració en l'organització de la Nit de l'Esportista de Manresa

El regidor d’Esports, Jordi Serracanta; els representants de l’entitat financera; i el president i tresorer de Vòlei 6 Manresa,  l’entitat organitzadora de l’edició d’enguany, han signat avui un acord de col·laboració.  La Nit de l'Esportista se celebra dimecres vinent i serà presentada per Míriam Santamaria.


imagen

El Vòlei 6 Manresa i l’Obra Social de la Caixa han signat avui un acord pel qual aquesta entitat financera torna a fer una aportació econòmica per col·laborar en l’organització de la 46a edició de la Nit de l’Esportista de Manresa.

 

L’acte de signatura de l’acord s’ha fet aquest matí a l'oficina de la Caixa del Passeig Pere III, i hi han assistit el regidor d’Esports, Jordi Serracanta; la Directora d’Àrea de Manresa de Caixa Bank, Beatriu Dorado; i en representació del Vòlei 6 Manresa el president, Edu Blanco, i el tresorer, Dídac Martínez.

 

L’Obra Social de la Caixa manté així la línea de col·laboració dels últims anys amb la celebració de la Nit de l’Esportista, especialment en el reconeixement dels premis a millor esportista Paralímpic, esportistes amb discapacitat sensorial i/o física, i a millor esportista  Special Olímpics, per esportistes amb discapacitat intel·lectual.


El Vòlei 6 Manresa, juntament amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, i la col·laboració de diferents mitjans de comunicació local - Regió 7, Grup Taelus, Gedi Media i Xiulet Final - és l’entitat encarregada d’organitzar l’edició d’enguany de la Nit de l’Esportista de Manresa que se celebrarà el dimecres 22 de juny, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Kursaal de Manresa.

 

El preu de les entrades per al públic és de 12€ -que inclou assistència a la gala i el sopar -i es poden adquirir a les taquilles del teatre de dimarts a diumenge de 18.00 a21.00 hores i els dissabtes d'11.00 a13.00 hores, o bé al 93 872 36 36, i també per internet al Kursaal.

 

La gala serà presentada per la manresana Míriam Santamaria, és geògrafa i actualment meteoròloga a BTV. Va ser la primera dona d'Espanya en dirigir el departament de méteo d'una televisió, a La Sexta, feina per la qual, el 2011, va rebre el premi Antena de Oro. Serà també la primera presentadora en solitari de la Nit de l’Esportista de Manresa.

 

Durant l’acte es pronunciarà el Pregó, a càrrec del Sr. Quico Siso, membre fundador de Vòlei 6 Manresa i actualment formador i consultor en assessorament integral d’empreses. També hi haurà l’actuació de Vòlei Beats del grup de tabalers de Xàldiga fusionant percussió i vòlei.

Documents relacionats

  • imagen