Visita guiada per l'exposició de Vi_suals.16. al Museu de la Tècnica dissabte

La visita començarà a les 11.30 h i farà un recorregut per les obres artístiques, fotogràfiques i audiovisuals “Color D_Vi”.


imagen

El Museu de la Tècnica acollirà aquest dissabte, 18 de juny a les 11.30 h, una visita guiada per la mostra “Color D_Vi”, dins del programa Vi_suals.16, que consisteix en un conjunt d’obres artístiques, fotogràfiques i audiovisuals.

 

Els artistes participants en la visita seran Anna Cayuela, Montse Forradelles, Sofia Gomez, Joan Ferrer, Ferran Cerdans, Montse Bugatell, Alba Comas i Roser Oduber (comissària artística del Vi-Suals 16). També es comptarà amb la preseència de fotorafs de Foto Art Manresa.

 

L’exposició “Color D_Vi”, un dels plats forts del programa Vi_suals.16, és un recull de les diferents intervencions artístiques d’aquest programa. Inclou les peces tèxtils, les fotografies i els curtmetratges que es van realitzar per l’ocasió.

 

La mostra es podrà veure fins al 10 de juliol al Museu dela Tècnicade Manresa (edifici Dipòsits Vells, Carretera de Santpedor 55) de dimarts a diumenge de10 a14 h.

Documents relacionats

  • imagen