El Centre de Normalització Lingüística Montserrat impulsa una iniciativa per recomanar llibres a través de Facebook

Sota el títol de “Recoman’ns un llibre per Sant Jordi” es convida els seus seguidors a fer un comentari d’algun llibre que els hagi agradat especialment, i demana per què es recomana. 

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat, a través dels Servei Local de Manresa – Servei Comarcal del Bages, ha impulsat una iniciativa que aprofita la festivitat de Sant Jordi per recomanar llibres des del seu espai a la xarxa Facebook amb la participació dels lectors 

Sota el títol de “Recoman’ns un llibre per Sant Jordi” el CNL Montserrat convida els seus seguidors a fer un comentari d’algun llibre que els hagi agradat especialment, i demana per què es recomana. La participació és oberta i pública i té l’objectiu de compartir gustos literaris i al mateix temps fomentar la lectura. 

Hi podeu fer la vostra recomanació, si sou usuari de Facebook, des de l’enllaçhttps://www.facebook.com/SLCdeManresa. Naturalment abans heu d’haver-vos fet seguidor al Facebook del SLC de Manresa – SCC del Bages i haver clicat “m’agrada” a la seva pàgina, des d’on podreu estar al corrent, de totes les activitats que duen a terme el Servei de Català de Manresa i el del Bages i d’altres activitats d’aspecte lingüístic i cultural d’interès general. 

Aquesta activitat forma part dels actes que el CNL Montserrat ha previst al voltant de la festa de Sant Jordi, entre els quals recordem la Fira d’intercanvi de llibres en català, organitzada amb la col·laboració de Diesa restauració i Òmnium Bages. Des d’avui i fins al dia 11 d’abril els llibres que es vulguin intercanviar es poden portar al CNL Montserrat, on es lliurarà un val d’intercanvi que servirà per triar un llibre a la parada del CNL Montserrat el dia de Sant Jordi.