Minut de silenci per condemnar els atemptats a Bangla Desh i Bagdad, avui a la 1 del migdia davant l'Ajuntament

L'Ajuntament de Manresa convoca per a avui, a la 1 del migdia, un minut de silenci per condemnar els atemptats terroristes d'aquest cap de setmana a Dacca (Bangla Desh) i Bagdad (Iraq), que van causar un total de 163 morts. El consistori s'uneix a la crida feta per les entitats municipalistes (ACM i FMC) per rebutjar els atemptats.


Les ciutats de Dacca i Bagdad, capitals de Bangla Desh i Iraq, han estat escenari de sagnants atemptats terroristes aquest cap de setmana. Per manifestar el més enèrgic rebuig i la solidaritat amb les víctimes, l'Ajuntament de Manresa convoca per a aquest migdia, a la 1, un minut de silenci davant de l'edifici consistorial, a la plaça Major.

 

La matinada de dissabte, un grup terrorista va causar 28 morts en un atac en un restaurant a Dacca, capital de Bangla Desh. El mateix dissabte, 125 persones, també per un atac terrorista, van morir al barri de Karrada de Bagdad (Iraq).

 
L'Ajuntament de Manresa, així com l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FCM) condemna els atacs terroristes i manifesta  el seu condol als afectats i familiars, per aquests atemptats terroristes que, de manera indiscriminada i sense cap sentit, tornen a colpejar ciutadans de tot el món.