Minut de silenci davant l'Ajuntament per rebutjar els atemptats a Dacca i Bagdad

Desenes de persones s'han concentrat a la 1 d'aquest migdia davant de l'Ajuntament de Manresa, per fer un minut de silenci per condemnar els atemptats terroristes d'aquest cap de setmana a Dacca (Bangla Desh) i Bagdad (Iraq), que han causat almenys 163 morts. El consistori s'ha unit d'aquesta manera a la crida de les entitats municipalistes per rebutjar els atemptats.


imagen

La plaça Major de Manresa ha fet un minut de silenci, a la 1 d'aquest migdia, per condemnar els atemptats terroristes de Dacca i Bagdad, capitals de Bangla Desh i Iraq, aquest dissabte. 

 

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, diversos regidors, personal de l'Ajuntament i ciutadans a títol individual han secundat la convocatòria per expressar el rebuig als atemptats i la solidaritat amb les víctimes. 

 

La matinada de dissabte, un grup terrorista va causar 28 morts en un atac en un restaurant a Dacca, capital de Bangla Desh. El mateix dissabte, almenys 125 persones, també per un atac terrorista, van morir al barri de Karrada de Bagdad (Iraq).

 
L'Ajuntament de Manresa, d'acord amb l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FCM), condemna els atacs terroristes i manifesta el seu condol als afectats i familiars, per aquests atemptats que, de manera indiscriminada i sense cap sentit, tornen a colpejar ciutadans de tot el món.
 

Documents relacionats

  • imagen