L'Ajuntament demana l'opinió a la ciutadania per elaborar el Pla d'Igualtat de gènere

El consistori posa a l’abast de la ciutadania un formulari que es pot omplir fins al 31 d’agost i que es pot contestar amb pocs minuts a través d’Internet. La finalitat és recollir informació sobre la realitat actual del municipi en relació amb la igualtat de dones i homes a Manresa.


Actualment l’Ajuntament de Manresa està elaborant el II Pla d'Igualtat de Gènere, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Per aquest motiu el consistori demana la participació de la ciutadania per tal que responguin un breu formulari amb l’objectiu de conèixer la realitat del municipi en relació amb alguns dels eixos de desigualtat de gènere. L’objectiu és recollir les valoracions sobre com es treballa la igualtat dona-home a Manresa i rebre suggeriments i propostes d’acció a afegir per al proper II Pla d’Igualtat de Gènere.

 

El formulari és anònim i es pot respondre en pocs minuts a través del següent enllaç FormulariIgualtat (és aconsellable utilizar Google Chrome). Es pot omplir fins al 31 d’agost i els resultats de les dades estadístiques es faran públiques al document final del II Pla d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Manresa.

 

Els resultats s'incorporaran com a part del procés d'elaboració del II Pla d’Igualtat de Gènere i ajudaran a tenir una visió més amplia de les problemàtiques de gènere i les possibles solucions a l'àmbit de la igualtat dona-home, en el si de la ciutat de Manresa.

 

Podeu accedir a l'enquesta fent clic aquí.