Les entitats i col·laboradors ja escalfen motors per "acollir" i desenvolupar la propera Festa Major

Una trentena de representants de Manresa es va reunir ahir per fer-se una fotografia de grup al costat del conjunt escultòric l’Acollida, a la Plaça Fius i Palà. Aquesta trobada és la primera activitat  de la nova edició de la festa que està acabant de perfilar els darrers serrells de la seva programació. 


imagen

Una representació de les entitats i col·laboradors protagonistes de la Festa Major de Manresa es van reunir ahir -a la plaça Fius i Palà, davant el conjunt escultòric l’Acollida, de l’artista manresà Ramon Oms- per fer-se la fotografia de grup que s’inclourà al programa d’actes d’aquest any. Aquesta trobada, que va comptar la presència del regidor de Turisme i Festes de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet,  és la primera activitat de la nova edició de la festa que està acabant de perfilar els darrers serrells de la seva programació.

 

La Festa Major de Manresa és la suma d’esforços de totes les persones vinculades al moviment associatiu de la ciutat, de les empreses col·laboradores, dels ciutadans involucrats –també a títol personal- en les activitats festives i dels treballadors municipals de les diferents àrees implicades. Per això, amb aquesta fotografia de grup  s’ha volgut tornar a plasmar aquesta complicitat i cooperació amb una imatge conjunta que ho il·lustri.

 

Documents relacionats

  • imagen