S'imparteix a Manresa un curs per formar els professionals de les polítiques de joventut

S’ha fet a l’Oficina Jove amb el títol “Oganitzar espectacles públics i activitats recreatives: aspectes legals a tenir en compte” i hi ha assistit la regidora de Joventut, Àuria Caus.


imagen

L’Oficina Jove de Manresa ha acollit un curs per formar els professionals de les polítiques de joventut en la legalitat vigent i els aspectes a tenir en compte en la organització d’activitats i espectacles públics. 

El curs, celebrat el 27 de maig, ha comptat amb l’assistència de 25 persones, entre tècnics de joventut de la comarca i membres d’entitats juvenils de la demarcació de Barcelona i amb la presència de la regidora de Joventut, Àuria Caus i del coordinador territorial de Joventut, Oriol Martín Berbois. 

Amb el títol “Oganitzar espectacles públics i activitats recreatives: aspectes legals a tenir en compte” l’objectiu del curs és el d’aclarir els dubtes legals que sorgeixen als professionals de les polítiques de joventut en l’organització d’activitats i espectacles i afavorir les bones pràctiques en aquest àmbit. 

La formació ha repassat la normativa vigent que cal tenir en compte alhora de muntar concerts, activitats, festes o espectacles públics com ara l’edat dels destinataris o la seguretat i usos dels espais i via pública. També s’ha explicat i exemplificat amb casos reals el tema de la contractació de grups i el paper que té l’SGAE en la gestió de drets d’autor. 

El curs l’ha organitzat el departament de Benestar Social i Família, Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’ha impartit la cap del Servei Territorial del Joc i d’espectacles del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Pilar Serra. La legalitat vigent en la contractació d’artistes i la gestió dels drets d’autor ha anat a càrrec d’Albert Ferré, advocat, músic, productor i responsable de Conceptes Recreatius SL. 

Documents relacionats

  • imagen