L'Ajuntament renova el suport al projecte "Font Solidària" i a la Biblioteca de la Font dels Capellans

L’acte de signatura del conveni ha tingut lloc aquest migdia i ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans, Josep Rueda. 


imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans han signat aquest matí la renovació dels convenis de col·laboració per al projecte  “Font Solidària” i per al funcionament de la biblioteca del barri.

 

L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i del president de l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans, Josep Rueda. Hi han assistit també el vicepresident de l’entitat, Antonio del Rio; i el regidor de Barris i Acció Comunitària de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

 

“Font Solidària” és un projecte de l’entitat veïnal manresana que té l’objectiu d’ajudar totes aquelles persones del barri que estan patint la crisi econòmica de forma més severa. Les ajudes que es porten a terme consisteixen en la distribució de lots d’aliments bàsics i ajudes per al pagament d’una part dels rebuts de subministraments d’aigua, llum i gas. Segons aquest conveni, l’Ajuntament de Manresa atorga 4.500 euros per col·laborar en el projecte durant l’any 2016.

 

També han signat el conveni a través del qual l’Ajuntament  atorga  una subvenció de 3.600 euros per millorar el funcionament de la biblioteca al barri i garantir-ne l'obertura al públic amb personal suficient. La Biblioteca de la Font està situada a l’Octogonal 13, obre dos dies a la setmana i durant tres dies -en horari extraescolar- s’hi desenvolupen activitats d’acompanyament educatiu, promovent la personalitat creativa i el desenvolupament integral i competencial d’infants d’educació primària.

 

Documents relacionats

  • imagen