Trobada a l'Ajuntament de Manresa amb els responsables de Serveis Socials de la Generalitat

El secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha fet una visita a l’Ajuntament de Manresa, on s’ha reunit amb la Tinent d’Alcalde Mireia Estefanell i la regidora Àngels Santolària, a banda de personal tècnic, per tal d’interessar-se per la situació dels serveis socials a la ciutat i comentar l’elaboració del pla estratègics de Serveis Socials de la Generalitat.


imagen

Responsables de serveis socials de la Generalitat han estat a Manresa per comentar aspectes d’actualitat en aquest àmbit i interessar-se per la situació dels serveis socials a la ciutat de Manresa. El secretari d’Afers Socials i Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Francesc Iglesies, ha visitat l’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb Meritxell Benedí, responsable de Projectes Estratègics del departament. Tots dos s’han reunit amb la primera Tinent d’Alcalde, Mireia Estefanell; i amb la regidora d’Acció Social, Àngels Santolària, acompanyades de responsables tècniques de serveis socials.

 

En la reunió s’ha comentat la situació dels serveis socials a Manresa, i els representants del govern català han explicat l’estat d’execució del pla estratègic de Serveis Socials, que es preveu que estarà enllestit a principi del 2017. També s’ha parlat dels contractes i convenis entre totes dues administracions.

Documents relacionats

  • imagen