Turisme i Barris, últims Diàlegs de participació ciutadana

Aquesta setmana finalitzen els Diàlegs que, oberts a la participació de tots els ciutadans de Manresa, serviran per elaborar el Pla de Govern fins al 2019.


imagen

L'àmbit del Turisme serà el protagonista del 15è Diàleg que tindrà lloc avui dimecres 13 de juliol a les 18 hores al Centre Cultural El Casino de Manresa. Per altra banda, totes les propostes relacionades amb el tema Barris es podran exposar demà dijous 14 de juliol a les 19 hores al Casal de les Escodines.

 

Amb Barris acaben així les setze sessions de debat obertes a la ciutadania, que han servit per tractar tots els temes que afecten al conjunt de la ciutat.

 

El Medi Ambient, l’Urbanisme, la Cooperació i la Dona són algunes de les temàtiques que s’han tractat d’aquest procés participatiu que va començar a principis de juny.

 

El Pla de Govern 2016-2019 és el resultat de les propostes plantejades en els respectius programes electorals i en plans d’actuació municipals anteriors. També recull les propostes del Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social. Ara, el text se sotmet a un procés de participació ciutadana, que permetrà completar el document amb les aportacions que arribin des de la ciutadania. 

 

Els interessats a participar en qualsevol dels diàlegs plantejats poden apuntar-se al telèfon 010, a través de l’adreça participacio@ajmanresa.cat, i al lloc on es faci fins a 15 minuts abans de començar el debat. També es poden fer aportacions al procés participatiu per via telemàtica a www.manresa.cat/pladegovern.

Documents relacionats

  • imagen