Respectuós minut de silenci i banderes a mig pal a l'Ajuntament de Manresa en solidaritat amb les víctimes de Niça

Desenes de ciutadans s'han concentrat a les 12 del migdia davant l'Ajuntament per mostrar el rebuig a l'atemptat de Niça i expressar el suport a les víctimes i al poble francès. Igualment, les banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal fins aquest diumenge.


imagen

Regidors de la majoria de grups municipals, treballadors de l'Ajuntament, representants d'entitats i col·lectius diversos i ciutadans en general s'han aplegat aquest migdia, a les 12, davant de l'Ajuntament de Manresa, per fer un respectuós minut de silenci i mostrar el rebuig de la ciutat per l'atemptat de la nit passada a Niça i la solidaritat amb les víctimes, els seus familiars i amics, i el conjunt del poble francès. Igualment, totes les banderes de la façana de l'edifici consistorial onegen a mig pal, fins diumenge.

 

Manresa ha respost així a la crida de les entitats municipalistes i altres organismes i institucions i s'ha afegit al rebuig a l'atac que ha provocat més de 80 morts a Niça, en plena celebració de la Festa Nacional del 14 de juliol. 

 

Documents relacionats

  • imagen