Els regidors Mireia Estefanell i Joan Calmet visiten Narbona per reprendre-hi la relació institucional

Estefanell i Calmet, en representació del consistori manresà, han estat convidats per l’Ajuntament de Narbona al Festival Música i Història de Jordi Savall per restablir unes relacions institucionals entre les dues ciutats que van començar els anys noranta.


imagen

Aquest cap de setmana, els tinents d’alcalde Mireia Estefanell, regidora de Dinamització Econòmica i Participació, i Joan Calmet, regidor de Turisme i Festes i Barris i Acció Comunitària, han estat al Festival Música i Història de Jordi Savall, que s’ha celebrat a l’abadia de Fontfreda, a Narbona, del 15 al 19 de juliol.

 

I és que Manresa i la ciutat nord-catalana de Narbona van iniciar un seguit de relacions institucionals que es van concretar l’any 1990 quan els alcaldes de totes dues ciutats, aleshores Juli Sanclimens i Hubert Mouly, respectivament, van signar un protocol d’amistat i cooperació, una relació que s’ha reprès recentment per voluntat de les dues ciutats. Enguany, l’Ajuntament de Manresa ha convidat els representants del consistori francès a visitar la ciutat i a gaudir de la Francophonie que es va fer al Kursaal.

 

Ara, Joan Calmet i Mireia Estefanell, com a representants del govern manresà, han estat convidats per l’Ajuntament de Narbona i rebuts per Yves Penet, tinent d'alcalde de Patrimoni i Cultura, i Evelyne Rapinat, tinent d'alcalde de Turisme, Relacions Internacionals i Festes, per conèixer el centre històric de Narbona i gaudir del concert ‘Istambul’ amb Jordi Savall al Pati Lluís XIV de l’abadia de Fontfreda. En la visita, els representants polítics d’ambdós consistoris també van poder contrastar els punts d’història comuns i paral·lels de les dues ciutats.

Documents relacionats

  • imagen