La 3ª edició de la caminada nocturna de Montserrat a Manresa torna aquest dissabte

Es tracta d’un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres +/ 992 metres, que ressegueix l’últim tram del camí ignasià i que està previst que duri de 6 a 8 hores.


imagen

Dins del marc dels actes de “Manresa 2022” i de les Festes de Sant Ignasi, torna la 3ª edició de la caminada nocturna de Montserrat a Manresa. Es tracta d’un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres +/ 992 metres, que ressegueix l’últim tram del camí ignasià.

 

L’excursió, organitzada per l’Ajuntament de Manresa i Dinamic Guies de Muntanya, tindrà lloc el proper dissabte 30 de juliol i està prevista que duri de 6 a 8 hores. El guiatge anirà a càrrec d’especialistes que posaran veu al paisatge i s’oferirà un tast de productes locals i vi de l’Oller del Mas (DO Pla de Bages).

 

El punt de trobada dels caminants serà a la plaça del Monestir de Montserrat a les 19 hores (No inclou el transport fins al Monestir de Montserrat).

 

El preu de la sortida és de 15 euros (inscripció prèvia) i de 18 euros el mateix dia, que inclou el guiatge especialitzat, l’assegurança, material de seguretat i degustació de productes bagencs. No inclou el sopar i l’aigua. És necessari portar frontal o lot i es recomana dur roba còmode i d’abric o impermeable.

 

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major, 10. També es pot trucar al telèfon: 93 878 40 90 i enviar un mail al correu electrònic turisme@ajmanresa.cat. O bé a Dinàmic Guies de Muntanya al telèfon 667878925 o al correu electrònic info@dinamicguies.com.

Documents relacionats

  • imagen