L'Ajuntament de Manresa oferirà informació electoral de les europees via WhatsApp aquest diumenge

El nou sistema d’informació requerirà incloure el número 676 66 34 80 a l’agenda del telèfon mòbil i s’afegeix als canals que utilitza tradicionalment el consistori en les jornades electorals, com la web i els missatges sms, a banda de l’actualització dels resultats de participació i de les votacions al twitter oficial @ajmanresa. 

imagen

L’Ajuntament de Manresa oferirà informació local de les eleccions europees, que se celebren aquest diumenge, a través de la popular aplicació de missatgeria per mòbil WhatsApp. 

Per utilitzar aquest nou sistema, que estarà operatiu de les 8 del matí fins al final de l’escrutini dels vots, l’usuari haurà d’incloure el número 676 66 34 80 a l’agenda del seu telèfon mòbil i formular les seves demandes d’informació a aquest número, com es fa habitualment amb la resta d’usuaris de WhatsApp. 

El nou sistema d’informació s’afegeix als canals que utilitza tradicionalment el consistori en les jornades electorals, com la web municipal (www.ajmanresa.cat/elecciones) o els missatges via sms, a banda de l’actualització dels resultats de participació i de les votacions al twitter oficial @ajmanresa. 

Així, els ciutadans estaran permanentment informats de l’evolució de la jornada mitjançant la web municipal i Twitter i, si volen informaciómés puntual i detallada en temps real via sms es poden subscriure al número 215010 amb el text AJMAN.ELE.ALTA. 

En motiu de les eleccions aquest diumenge, a Manresa, hi haurà 20 col·legis electorals amb un total de 71 meses, i mobilitzarà més d’un centenar de persones en els diferents àmbits d’actuació que ho requereixen: des de transmissors de dades i personal d’informàtica fins als treballadors de manteniment, Protecció Civil; policies locals i auxiliars dels equipaments on es fan les votacions.

Documents relacionats

  • imagen