Talls de circulació de vehicles a la carretera Santpedor en direcció plaça de La Creu

Aquest dimecres 3 d’agost s’iniciaran els treballs de canalització soterrada per a telecomunicacions que afectarà al trànsit de vehicles a la carretera Santepdor i al recorregut habitual de la línia 8 del bus urbà.


imagen

El proper dimecres 3 d’agost es començarà la canalització soterrada per a telecomunicacions per part de l’empresa France Orange Espagne a la carretera Santpedor de Manresa.

 

Així, es tallarà el trànsit de vehicles a la carretera entre els carrers Valentí Almirall i la plaça de La Creu, en direcció plaça de La Creu. Els vehicles que circulin per la carretera Santpedor es desviaran pels carrers Valentí Almirall, Guifré el Pilós i Avinguda Bases de Manresa per accedir a la plaça de La Creu.

 

Com a conseqüència d’aquests treballs, la línia 8 del bus urbà, el Perimetral-Estacions, quedarà modificada en el seu recorregut (viatges direcció Renfe) a la plaça Mallorca per continuar pels carrers Bisbe Torras i Bages, Abat Oliba i Avinguda de les Bases on recuperarà el recorregut habitual. La parada de La Creu quedarà anul·lada.

 

Els treballs previsiblement duraran dues setmanes.

Documents relacionats

  • imagen