L'activitat al Centre Cívic de les Escodines no s'atura durant l'estiu

Cinquanta nens d’entre 3 i 16 anys assisteixen cada dia a a la tarda al casal d’estiu del barri de les Escodines on fan activitats de lleure i berenen. Ahir van rebre la visita, i el cop de mà, de la regidora d’Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària.


imagen

Fins al 9 de setembre el Centre Cívic de les Escodines de Manresa ofereix un servei gratuït d’activitats per a nens de 3 a 16 anys de famílies ateses pels Serveis Socials de la ciutat, i ahir dijous va rebre la visita i l’ajuda de la regidora d’Acció Social i Cooperació, Àngels Santolària.

 

El servei de casal és cada dia de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores i la cinquantena de nens que hi assisteixen fan activitats de lleure organitzats amb tres grups d’edats diferents i se’ls dóna un berenar complet.

 

Aquest és un dels projectes guanyadors de l’edició d’enguany dels Pressupostos participatius de l’Ajuntament de Manresa i està impulsat per l’Associació de veïns i veïnes de les Escodines.

 

El casal té com a objectiu protegir la població infantil de la ciutat en situació de vulnerabilitat i risc de pobresa durant els períodes de vacances, i facilitar-los l’accés a activitats d’oci i cultura.

 

L’Ajuntament de Manresa financia el projecte que té un cost de 20.400 euros.

 

En paral·lel, l’ajuntament manté també a l’estiu l’activitat de tres Centres Oberts municipals, uns equipaments per fer-hi casals d’estiu destinats a una seixantena de nens de 6 a 12 anys amb situació de vulnerabilitat i risc de pobresa.

 

Els tres centres oberts són el de La Font, el Sergi Aguilera i La Xalesta, i donen servei cada dia de dilluns a divendres de 8 a 14 hores fins el 31 d’agost.

 

Aquests casals estan pensats com un servei de continuació dels centres oberts municipals que ja funcionen durant el curs.

Documents relacionats

  • imagen