El divendres 12 d'agost quedarà restablert el trànsit al carrer Sant Francesc

Després de tres setmanes d'obres de millora en el paviment, aquest divendres el carrer Sant Francesc tornarà a quedar obert al trànsit.


imagen

El proper divendres 12 d’agost es restablirà el trànsit de vehicles al carrer Sant Francesc de Manresa, que s'havia tallat a l'alçada del carrer Barreres i Santa Maria, després de tres setmanes d’obres de millora en els paviments.

 

Aquests treballs han format part de la nova fase d’actuacions, a càrrec de l’Ajuntament de Manresa i Aigües de Manresa, del Pla de Millora de l’Espai Urbà que també ha inclòs els carrers Barreres i Urgell.

 

La nova fase d'actuacions es va iniciar el passat mes de juny i està vinculada a l’Auditoria de l’Espai Urbà, adreçada a intervenir en carrers en mal estat i que és prioritari millorar-los.

 

En l’anterior fase, iniciada el passat mes de març, els treballs es van realitzar als carrers Xiprer, Bonsuccés i Plaça Remei, i a l’abril les actuacions es van fer en trams en mal estat del carrer del Cos, de l’avinguda de les Bases de Manresa i a la cruïlla situada entre el Passeig del Riu, el carrer Mossèn Vall i el pont de Sant Francesc.

 

Per saber-ne més, cliqueu aquí

Documents relacionats

  • imagen