Es reforça el servei de Bus urbà per la Festa Major

Hi haurà un servei especial nocturn gratuït entre els dies 26 i 29 d’agost de 22.15 a 04.00 h, amb sortides cada 30 minuts.  Enguany, com a novetat, el diumenge 28 d’agost, Bus Manresa realitzarà un servei gratuït amb 2 vehicles que recolliran les persones que ho vulguin a la parada de l’Alcalde Prunés (Avinguda dels Dolors) i els durà al centre de la ciutat a les 22.45 h. Aquest servei s’afegeix al del Bus Nocturn (L6 i L7) amb la finalitat que tots els ciutadans puguin tornar del Parc de l’Agulla amb transport públic.


imagen

Amb el lema “PER LA FESTA MAJOR, deixa el cotxe a casa ... i vine en bus!” l’Ajuntament de Manresa posarà en funcionament varies actuacions a través del servei Bus Manresa, amb l’objectiu que els manresans i manresanes puguin gaudir de la Festa Major desplaçant-se amb transport públic urbà.

 

Actuacions:

 

Servei gratuït de Bus Nocturn:

 

Com en les darreres edicions de la Festa Major, en aquesta també s’oferirà el servei de Bus Nocturn gratuït que connectarà el centre amb la zones de ponent, nord i llevant de la ciutat.

 

El servei de Bus Nocturn s’iniciarà a les 22.15 h (quan acabi el servei regular) i finalitzarà a les 04.00 h, des del divendres 26 fins al dilluns 29 d’agost amb una freqüència de pas per parada de 30 minuts i realitzant el recorregut de les Línies de F6 i F7, excepte dissabte que es tallarà l’accés a la Muralla del Carme (a causa de la celebració de l’acte “Muralla en Festa”) i la parada del centre serà a Valldaura.

 

Durant la resta d’horari es poden utilitzar les diferents línies de bus urbà per anar al centre i gaudir de la Festa Major.

 

Reforç especial el diumenge 28 d’agost:

 

El diumenge de Festa Major, es reforçarà la Línia Festiu (L6 i L7) de Bus Manresa amb un segon bus en servei, de manera que aquesta línia tindrà una freqüència de pas per parada de 30 minuts. La Línia Festiu connecta el centre amb les zones de ponent, nord i llevant de la ciutat.

 

Aquest dia tindrà lloc uns dels actes de la Festa Major que generen més mobilitat com és el Castell de Focs al Parc de l’Agulla. Així, el servei de transport públic urbà farà parada a l’Avinguda dels Dolors – Alcalde Prunés i d’aquí el viatger podrà enllaçar amb l’itinerari habilitat de vianants que portarà al Parc de l’Agulla (tant d’anada com de tornada).

 

Com a novetat aquest any, Bus Manresa realitzarà un servei gratuït amb 2 vehicles que recolliran les persones que ho vulguin a la parada de l’Alcalde Prunés (Avinguda dels Dolors) i els durà al centre de la ciutat a les 22.45 h. Aquest servei s’afegeix al del Bus Nocturn (L6 i L7) amb la finalitat que tots els ciutadans puguin tornar del Parc de l’Agulla amb transport públic

 

Adaptació dels servei BUS MANRESA i Bus Nocturn a les afectacions al trànsit per Festa Major:

 

Com en les darreres edicions de la Festa Major, el dissabte 27 d’agost amb motiu de l’acte “Muralla en Festa” es tallarà la Muralla del Carme entre la Ctra. de Vic i la Ctra. Cardona, de manera que els serveis Bus Manresa (L1, L2, L3 i L4) i Bus Nocturn adaptaran els recorreguts i parades als canvis de trànsit establerts, mantenint l’aproximació del servei al centre de la ciutat.

 

Per a més informació d’horaris i parades dels serveis informats podeu consultar la web www.manresabus.com.

Documents relacionats

Festa Major horaris
  • imagen