Bona rebuda del curs de dispensació responsable d'alcohol de cara a la Festa Major de Manresa

La sessió, organitzada per la Unitat de Sanitat de Ajuntament de Manresa amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la col·laboració de la Creu Roja i la Policia Local, anava adreçada a totes les persones que durant els dies de la Festa Major estaran darrera una barra dispensant begudes.


imagen

L’Edifici Infants ha acollit el curs “Dispensació Responsable d’Alcohol”, organitzat per la Unitat de Sanitat de Ajuntament de Manresa amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la col·laboració de la Creu Roja i la Policia Local. Aquesta formació, celebrada dijous passat, va anar adreçada a totes les persones que durant els dies de la Festa Major de Manresa estaran darrera una barra dispensant begudes pels carrers, places i parcs de la ciutat.
 

L’objectiu del curs és donar a conèixer les conductes de risc derivades d’un consum excessiu de begudes alcohòliques i poder evitar-les i perquè no es converteixin en situacions conflictives, tant pel propi usuari com pels ciutadans, així com per donar pautes de primers auxilis bàsics.
 

Tanmateix es va treballar en profunditat aquests tres temes considerats fonamentals: Impedir el consum d’alcohol als menors, refusar seguir dispensant alcohol a clients intoxicats i evitar la conducció sota els efectes de l’alcohol.
 

El curs va ser molt ben rebut pels assistents, la gran majoria gent jove dels diferents establiments i entitats que dispensaran begudes a les barres dela Festa Major. Des de l’Ajuntament es vol reconèixer la seva tasca en la prevenció de problemes derivats del consum excessiu d’alcohol en aquests dies de festa i agrair la seva assistència.
 

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen