El 'dunkin de foie' de la Taverna 1913, tapa guanyadora del 5è Tap'Antic de Manresa

250 persones han votat la millor tapa de la darrera edició del Tap’antic, un cercatasques pel barri antic de la ciutat que aplega centenars de persones cada any per la festa major.


imagen

Dins dels actes de la Festa Major de Manresa, el dijous 25 d’agost es va celebrar la cinquena del Tap’Antic al barri antic de la ciutat.

 

Com cada any, el certamen ha estat un èxit rotund amb gent fent cua fora els locals abans de les 9 del vespre, hora en que començava la promoció d’una tapa i una beguda per dos euros.

 

Hi han participat vint-i-dos establiments amb unes tapes aptes per als més gurmets: tapes dolces i salades, fredes, semifredes i calentes, tradicionals i d’autor, un repertori que ha justificat la gentada que va recórrer  el barri fins ben entrada a la nit.

 

I és que el nivell de les propostes gastronòmiques era elevat ja que cada tapa entrava a concurs. Així, un cop desgustada, el client podia votar on-line per la millor tapa.

 

La guanyadora d’enguany ha estat el ‘dunkin de foie’ de la Taverna 1913 establiment de la Plaça Major, 13, amb un 39% dels vots de les gairebé 250 votacions que hi van haver on-line. El ‘dunkin de foie’ amb gelatina de reducció de Pedro Ximenez, cacauets caramelitzats i atsina cress ha estat el guanyador per davant del cruixent de salmó del restaurant 2D Sushi del carrer Sobrerroca, que ha quedat en segon lloc, i del fals rissoto idiazabal de la Vermuteria Santa Rita, que ha quedat en tercer lloc.

Documents relacionats

  • imagen