Obert el termini de presentació de fotografies del concurs Viatgers Manresans 2016

Fins al 28 de setembre es poden presentar imatges d’estiu i de viatges a l’onzena edició del concurs. Per tal de motivar l’afició per la fotografia entre els més petits, el certamen també presenta des de fa quatre edicions la modalitat infantil, per a nens de 6 a 12 anys. 


imagen

A partir d’avui i fins al 28 de setembre és obert el termini de presentació de les fotografies pel concurs Viatgers Manresans 2016, que aquest any celebra l’onzena edició.

 

L’objectiu del concurs és incentivar la fotografia amateur, i tothom qui ho vulgui pot presentar-hi les seves fotografies d’estiu i de viatges, i promocionar les imatges de nivell més tècnic, artístic i creatiu.

 

Per altra banda, enguany serà la 4a edició de la convocatòria de la categoria per a infants de 6 a 12 anys. En aquest cas, l’objectiu és motivar entre els més petits l’afició per la fotografia i que puguin mostrar des del seu particular punt de vista les activitats de lleure durant l’estiu.

 

Quant als premis, en la categoria d’adults el primer premi és una estada hotelera de vuit dies per a dues persones a l’Hotel Bahia Principe de Tenerife amb tot inclòs. I el segon premi és una capsa regal ‘Viu el Bages’ i ‘trolley’ rígid Carlton mida cabina.

 

En la categoria infantil, el primer premi consta d’un val per a la impressió de la fotografia guanyadora (60x100 cm sobre ‘foam’), una caixa regal verda ‘Fent país’ per triar entre 190 experiències, i motxilla Napapijri. El segon premi és un rellotge digital Asics, un lot de productes escolars i de papereria i un val familiar per a dos adults i dos infants per fer la visita ‘Descobrim el monestir en família’ a Món Sant Benet.

 

Els treballs es poden presentar o enviar per correu postal o missatger al Casal de les Escodines al carrer Sant Bartomeu 50 de Manresa.

 

El certamen l’organitza l’Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa.

 

Per a més informació, podeu trucar al 93.872.54.54 o cliqueu aquí

Documents relacionats

  • imagen