L'Ajuntament manté les targetes alimentàries durant el mes de setembre

Les targetes alimentàries tenen per objectiu atendre els infants de Manresa en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.


imagen

L’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb les entitats que formen part de la Taula del Tercer Sector, han promogut, aquest estiu, la creació de les targetes alimentàries, un mecanisme per atendre alimentàriament els infants de les famílies que ja han rebut beca menjador durant el curs 2015-16.

 

Es tracta d’unes targetes amb import limitat i després d’activar-les per als mesos de juliol i agost, l’ajuda s’estén al llarg de tot el mes de setembre.

 

Els Serveis Socials municipals determinen les persones beneficiàries de les targetes i s’encarreguen d’informar-les de les característiques del servei. Però és Creu Roja Manresa qui porta a terme el programa, pel fet que disposa dels mecanismes necessaris ja que atén usuaris durant tot l’any i té un proveïdor adequat per aquesta finalitat.

 

Així doncs, Creu Roja Manresa reparteix les targetes i comprova que les compres realitzades siguin d’aliments i que es compleixin les condicions pactades amb les famílies. El suport s’ha ofert a les famílies de 329 infants i l’ajut per a cadascun d’ells s’entén com un complement per a la seva alimentació.

 

El pressupost destinat per a les targetes alimentàries és de 17.108 euros. 

Documents relacionats

  • imagen