L'Ajuntament de Manresa obté el compromís de la Generalitat de millorar les instal·lacions esportives de barris

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, s'ha reunit aquest migdia amb el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, a qui ha explicat les mancances pel que fa a equipaments esportius, específicament la necessitat de camps de futbol de gespa artificial als barris de Manresa. El representant del govern català s'ha compromès a treballar per resoldre aquesta mancança.

imagen

En la reunió que ha tingut lloc aquest matí a Barcelona, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, ha traslladat al secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, les necessitats pel que fa a infraestructures esportives a Manresa, concretament la col·locació de gespa artificial en els camps de futbol de barris de la ciutat.


Per al consistori manresà, aquests projectes són del tot necessaris i imprescindibles com a eixos centrals de les polítiques d’inclusió social dels barris i per fomentar la pràctica esportiva del futbol en les condicionis més adequades. En paraules del regidor Jordi Serracanta, "aquesta és segurament la mancança principal que té la ciutat en termes esportius en aquests moments". El secretari general, Gerard Figueras, ha rebut un dossier explicatiu dels usos, impacte social i esportiu, estat físic dels camps i propostes de solució de cadascun dels camps municipals de barri. El representant del govern s’ha compromès en treballar per ajudar a resoldre aquesta mancança de Manresa, en el moment en què la Generalitat tingui un nou pressupost d’inversions en equipaments esportius.


Al seu torn, el regidor ha agraït el compromís clar mostrat per la Generalitat, que fa valer el pes específic que té Manresa com a ciutat esportiva de primer nivell.


Documents relacionats

  • imagen