L'Ajuntament de Manresa renova la cessió d'ús d'un espai al Palau Firal a favor de l'Associació Gest!

L’espai cedit serà més ampli que el que ocupen actualment, la qual cosa permetrà a l’entitat manresana desenvolupar les activitats de suport i assessorament a empreses i emprenedors en millors condicions.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i l'Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori han signat avui un conveni pel qual el consistori renova la cessió d'ús privatiu d’un espai del Palau Firal a favor de l´entitat manresana,  perquè continuï utilitzant-lo com a local per desenvolupar les seves activitats de suport i assessorament a les empreses i els emprenedors que sol·licitin els seus serveis.
 

L’acte de signatura s’ha fet aquest migdia i ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el president de l’Associació Gest!, Josep Sinca. Hi ha assistit també la primera tinent d’alcalde i regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell, i els representants de l'entitat Carles Planes i Miquel Blanch.
 

Aquest nou conveni suposarà una millora de l’espai cedit a la planta primera del Palau Firal. L’acord de cessió té vigència fins al 31 de desembre de 2019, si bé es podrà prorrogar per períodes successius d’un any i fins a un màxim de 5 pròrrogues.
 

La finalitat d'aquesta cessió temporal d’ús privatiu és facilitar l’enfortiment de l’economia del territori i del teixit empresarial de la ciutat mitjançant mecanismes que permetin donar suport i assessorament  a empreses i emprenedors.

 

 

Documents relacionats

  • imagen