El concurs de fotografia #Aixada 2014 ja té guanyadors

La dissetena edició de la Fira de l’Aixada ha premiat en la categoria “Detall” a l’autora Marian; en l’apartat de “Personatges” el premi ha estat per Javier Garcia Clares, en la categoria “Impacte” ha guanyat Jordi Preñanosa i la foto més votada ha estat la imatge de Joan Vinyes.

imagen

 

El Jurat format per membres de l’Associació Manresa de Festa va seleccionar ahir al vespre les imatges guanyadores del concurs de fotografia de la Fira de l’Aixada a través de les xarxes socials Twitter i Instagram #Aixada.

El concurs convocat amb motiu de la celebració de la dissetena edició de la Fira de l’Aixada (Mercat medieval de la Llum) que ha comptat amb la col·laboració de Cafè teatre la Peixera, restaurant el Traster, restaurant G. Veigé i restaurant Txus, va escollir les guanyadores d’un total de 210 imatges presentades fetes amb dispositius mòbils:

El Premi al millor “Detall” va anar a parar a l’autora Marian que va guanyar una àpat per a 2 persones al restaurant “El Traster”. En l’apartat de “Personatges” el guanyador va ser Javier Garcia Clares que va obtenir un àpat per a 2 persones al restaurant “G Veigé”, i en la categoria “Impacte” Jordi Preñanosa va guanyar com a premi un àpat per a 2 persones al restaurant “Txus”.

Per la seva banda la foto més votada ha estat la imatge de Joan Vinyes que ha rebut 2 entrades a un concert més consumició al “Cafè teatre La Peixera”.

Documents relacionats

  • imagen