Manresa acollirà els dies 6 i 7 d'octubre la Copa Catalunya de futbol sala

El Nou Congost serà l’escenari del millor futbol sala del país. FC Barcelona Lassa, Catgas Energia Santa Coloma, Castellar Futbol Sala  i Manresa Futbol Sala es disputaran el títol masculí; i CEFS Rubí i la Penya Esplugues Gironella jugaran la final en categoria femenina. L’entrada serà gratuïta.


imagen

Manresa serà, els propers dies 6 i 7 d’octubre, la capital del futbol sala de Catalunya. Enguany, el pavelló Nou Congost ha estat la seu escollida per a la disputa de la final a quatre de la Copa Catalunya Sènior en categoria masculina i per a la final a dos en la categoria femenina.

 

Els quatre equips masculins que disputaran les semifinals el dijous 6 d’octubre són el Castellar Futbol Sala, el FC Barcelona Lassa, el Club Manresa Futbol Sala i el Catgas Energia Santa Coloma. Els dos guanyadors d’aquestes semifinals s’enfrontaran, l’endemà, divendres 7 d’octubre, a la gran final.

 

En categoria sènior femenina, ja es coneixen els dos clubs finalistes que lluitaran per aixecar la Copa de Catalunya: el CEFS Rubí i el Penya Esplugues Gironella.

 

La celebració de la Copa Catalunya de Futbol Sala suposa un pas més en la confiança que ha dipositat la Federació Catalana de Futbol en la ciutat de Manresa com amfitriona d’aquest esport que, any rere any, està guanyant en espectadors i en interès, i després que el juny passat el pavelló del Pujolet de la capital del Bages acollís també el partit internacional entre les seleccions de Catalunya i Hongria.

 

En aquesta ocasió l’equipament escollit per a la celebració dels partits ha estat el Nou Congost, pavelló on disputa els partits de bàsquet l’ICL Manresa, perquè permet encabir un major nombre d’aficionats. L’entrada serà gratuïta per a tothom. Ambdues finals seran transmeses en directe per Esport 3.

 

Calendari de partits i horaris

 

Dijous 6 d’octubre

 

Semifinals sènior masculina

 

19.00 h. Castellar Futbol Sala – FC Barcelona Lassa

21.15 h. Club Manresa FS – Catgas Energia Santa Coloma

 

Divendres, 7 d’octubre

 

Final Sènior Femenina

 

18.30 h. Penya Esplugues Gironella – CEFS Rubí

 

Final Sènior Masculina

 

21.00 h. Guanyador 1a semifinal – Guanyador 2a semifinal

 

 

Documents relacionats

  • imagen