Una caminada intergeneracional clou la Setmana de la Gent Gran de Manresa

Del 26 de setembre al 2 d’octubre ha tingut lloc a Manresa la Setmana de la Gent Gran amb diverses activitats arreu de la ciutat, que es van acabar ahir diumenge, amb una caminada intergeneracional.


imagen

Després d’una setmana plena d’activitats pensades per i per a la gent gran arreu de la ciutat, ahir diumenge va sortir del Vell Congost cap a les Tres Creus, una caminada intergeneracional, a la qual van participar una trentena de persones.

 

A la caminada, que ha tingut la col·laboració de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa, hi van participar la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, i la regidora d’Indústria i Comunicació i portaveu del govern, Àuria Caus.

 

Durant tota la setmana i en diferents punts de la ciutat s’han fet activitats de tot tipus dedicades a la gent gran de la ciutat com accions sorpresa d’envelliment actiu a càrrec de la Federació d’associacions de veïns de Manresa, taules rodones, conferències, exposicions, una caminada cardiosaludable, una visita guiada a la Manresa Ignasiana, ball popular, teatre i cinema. Dijous passat, el saló de sessions va acollir l’acte institucional i la inauguració de les Aules de Gent Gran, i es va concedir el 2n Premi del Consell Municipal de la Gent Gran a Pepita Subirana.

Documents relacionats

  • imagen