Recepció a l'Ajuntament del medallista paralímpic Ignasi Ávila

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta, han rebut aquest vespre a l'Ajuntament Ignasi Ávila, que fa poques setmanes va aconseguir una medalla de plata i altres bons resultats en proves de ciclisme dels Jocs Paralímpics de Rio 2016.

imagen

Ignasi Ávila, fill de Manresa, ha estat rebut per l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta, amb els quals ha comentat l'experiència d'haver participat als Jocs Paralímpics de Rio i els èxits aconseguits. Ávila va assolir la medalla de plata de fons en carretera, el quart lloc en la prova de persecució, el setè lloc en la prova del quilòmetre, i el desè lloc en la prova contrarellotge, en proves de ciclisme, que es disputa en tàndem i juntament amb el pilot Joan Font.

 

Després de la recepció a la sala de columnes, Ávila s'ha reunit amb l'alcalde i el regidor al despatx de l'alcalde, on ha sitnat el Llobre d'Honor de la Ciutat de Manresa i ha rebut un obsequi. Ávila ha mostrat a l'alcalde i el regidor la medalla de plata aconseguida als Jocs Paralímpics. Ávila ja havia aconseguit dues medalles als Jocs Paralímpics de Sydney i Pequín, en aquest cas en proves d'atletisme.

Documents relacionats

  • imagen