Es busquen voluntaris per a una nova edició del programa de parelles lingüístiques

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través de www.vxl.cat o adreçant-se de manera presencial al CNL Montserrat (c/ Jaume I, 8, 2n). 


imagen

Aquest mes d’octubre el CNL Montserrat ha engegat nous cursos de català per a adults. Els grups de català bàsic estan formats per persones de procedència diversa que inclouen alumnes de l’Amèrica llatina, els Estats Units, Àfrica, l’Europa de l’Est i diverses regions d’Espanya. A banda de les classes lectives, se’ls ofereix la possibilitat de participar al Voluntariat per la llengua, un programa dela Direcció General de Política Lingüística gestionat pel Consorci per ala Normalització Lingüística que posa en contacte persones catalanoparlants i persones que estan aprenent la llengua amb l’objectiu de fer una hora de conversa en català a la setmana i millorar-ne la fluïdesa a través de pràctiques que es desenvolupen fora de l’aula d’una manera més informal i distesa.
 

El Voluntariat per la llengua també s’impulsa, per sisè any consecutiu, al Centre Penitenciari Lledoners, on diversos voluntaris dirigeixen petits grups de conversa en català per als interns.
 

Per dur a terme les diverses modalitats del Voluntariat per la llengua es busquen persones voluntàries que vulguin dedicar una hora a la setmana a conversar en català amb una persona que l’està aprenent. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través de www.vxl.cat o adreçant-se de manera presencial al CNL Montserrat (c/ Jaume I, 8, 2n).

 

 

Documents relacionats

  • imagen