L'Ajuntament de Manresa rep la prova cal·ligràfica que confirma les sospites sobre un canvi d'examen en un procés de selecció municipal

El tribunal del procés de selecció es reunirà per determinar l’exclusió de l’aspirant i la persona afectada tindrà 10 dies per fer al·legacions, que el tribunal haurà de resoldre abans de donar per tancat l’expedient de forma definitiva.

L’Ajuntament de Manresa ha rebut la prova cal·ligràfica sol·licitada pel tribunal d’un procés de selecció de la plantilla municipal en el qual es van detectar possibles irregularitats, i que van ser denunciades pel consistori davant la justícia l’agost passat.

 

La conclusió de la prova, realitzada per un tècnic especialitzat, conclou que l’autor de  l’examen que figurava a l’expedient del procés de selecció no és el mateix que el de l’examen que havia entregat prèviament i que va ser fotografiat per un membre del tribunal.

 

Un cop rebuda aquesta prova, els membres del tribunal es reuniran per determinar l’exclusió de l’aspirant i el tancament del procés de selecció. La persona afectada tindrà 10 dies per fer les al·legacions que consideri oportunes i després el tribunal les haurà de resoldre abans de donar per tancat l’expedient de forma definitiva.