El 15 d'octubre acaba el termini per presentar treballs als premis Lacetània Catalunya Central

Un d’ells és el Premi Pare Ignasi Puig i Simon, convocat per l’Ajuntament de Manresa,  per a projectes de recerca sobre la Manresa Ignasiana i l’estada de sant Ignasi a Manresa.



imagen

El dia 15 d’octubre acaba el termini per a la presentació de treballs a la 34a edició dels premis Lacetània Catalunya Central, que convoquen conjuntament l’Ajuntament de Manresa, el Centre d'Estudis del Bages, la Fundació OrfeóManresà, Òmnium Bages, Regió7 i Sibelius-La Casa dels Pianos, amb la col·laboració dela Família Esteve, Framun SA i Tertúlies ala Cuina.
 

Les bases detallades es poden obtenir a les seus de les entitats organitzadores o bé per internet (www.bages.omnium.cat).
 

Premi Pare Ignasi Puig i Simon per a projectes de recerca o divulgació que tracti algun aspecte històric de l’edat moderna des d’una perspectiva social, humana, artística o patrimonial emmarcat a l’entorn de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa (1522-1523), de la seva canonització (1622), dels llocs de la ruta ignasiana de la ciutat, de la presència de la Companyia de Jesús a la ciutat o sobre la Manresa dels segles XVI al XVIII. Convocat per l’Ajuntament de Manresa i dotat amb 1.000 euros (impostos inclosos) per Tertúlies a La Cuina.
 

Premi Antoni Esteve per a estudis sobre la Catalunya Central a un treball de recerca o de divulgació en qualsevol camp emmarcat enla Catalunya Central. Dotat amb 1.500 euros (impostos inclosos) per la família Esteve. Convocat pel Centre d'Estudis del Bages i ÒmniumCultural del Bages.
 

Premi Fundació Orfeó Manresà a composicions corals en català, originals i inèdites. Convocat perla Fundació Orfeó Manresà, Fundació Privada, Dotat amb 600 euros (impostos inclosos) per Framun, SA "Memorial Pasqual Piñot i Busquet".
 

Premi Regió7 de Comunicació per a iniciatives informatives en qualsevol mitjà de comunicació social: premsa escrita, ràdio, televisió, vídeo, CD o Internet, sobre temes de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès, la Cerdanya, l'Alt Urgell i el Baix Llobregat Nord. Convocat pel diari Regió7 i dotat amb 200 euros (impostos inclosos) i una subscripció a Regió7.
 

Premi Revista Dovella-Treball de Recerca per a Joves a un article sobre el treball de recerca de batxillerat o cicles formatius fet el curs 2015-2016 que estudiï qualsevol aspecte de la Catalunya Central. Convocat i dotat pel Centre d’Estudis del Bages amb 250 euros (impostos inclosos) per als autors i una subscripció per dos anys a la revista Dovella per al professor tutor.
 

Premi Sibelius-La Casa dels Pianos de Cançó per a una composició musical inèdita, amb lletra íntegrament en català. Convocat i dotat per l’establiment Sibelius-La Casa dels Pianos amb un val de 150 euros i l’enregistrament del tema en estudi.
 

 

Documents relacionats

  • imagen