L'Ajuntament de Manresa i Càritas signen un conveni per l'ampliació d'ús d'uns terrenys al sector del Colomer

L’objectiu és que Càritas pugui utilitzar els coberts sobre els terrenys, així com l’habitatge situat dins la finca per emmagatzemar els productes recollits en els horts i com a aula de formació pels usuaris del projecte “Activa’t per viure de l’hort”.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i Càritas Diocesana de Vic – Arxiprestal de Manresa han signat aquest matí un conveni per ampliar l’ús d’uns terrenys de titularitat municipal en favor d’aquesta entitat per tal que els pugui destinar al projecte “Activa’t per viure de l’hort”.

 

El conveni de col·laboració l’han signat l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i pel president de Càritas Diocesana de Vic – Arxiprestal de Manresa, Jaume Espinal, en un acte que ha comptat també amb la presència de la regidora d’Acció Social i  Cooperació, Àngels Santolària.

 

Amb aquest acord s’amplia el contracte del 22 de maig de 2014 que regula les condicions per a l’ocupació temporal d’uns terrenys de titularitat municipal situats al sector del colomer de Manresa. Aquesta ampliació consisteix en cedir a Càritas l’ús dels coberts existents sobre el terrenys, així com de l’habitatge situat dins la finca, que ha de servir exclusivament per emmagatzemar els productes recollits en els horts i com a aula de formació pels usuaris del projecte “Activa’t per viure de l’hort”.

 

D’aquesta forma, l’Ajuntament dóna suport al projecte “Activa’t per viure l’hort” i en reconeix la importància que té per a la inserció social de persones amb risc d’exclusió.

 

Documents relacionats

  • imagen