Una delegació institucional de la ciutat occitana de Narbona visita Manresa

Convidats per l’Ajuntament de Manresa,  van ser rebuts al consistori per l'alcalde Valentí Junyent i han estat acompanyats durant la celebració de la Fira Mediterrània i durant una visita guiada als espais patrimonials de la ciutat.

imagen

Una delegació de la ciutat occitana de Narbona, encapaçada pel seu alcalde, Didier Mouly, ha visitat aquest cap de setmana la ciutat de Manresa, convidats per l’Ajuntament. Dissabte al matí van ser rebuts al consistori per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; per la tinent  d’alcalde i regidora de Dinamització Economica, Mireia Estefanell; pel tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet, i la regidora de Cultura, Anna Crespo.

 

La delegació de Narbona estava formada pel seu alcalde; la tinent d’alcalde d’Events, Turisme i Realcions Internacionals, Evelyne Rapinat; el tinent d’alcalde de Cultura i Patrimoni, Yves Penet; el tinent d’alcalde d’Obres, Discapacitat, Accessibilitat u Seguretat, Guy Clergue; i la directora de l’Oficina de Turisme i Relacions Internacionals, Mariline Etero.

 

A les dependències de l’Ajuntament van visitar el Saló de Sessions i van signar al Llibre d’Honor de la ciutat. Posteriorment, al llarg del dia, la delegació de Narbona va assistir a diferents propostes culturals incloses dins la programació de la Fira Mediterrània. Diumenge al matí, la visita oficial va cloure amb un recorregut guiat pels principals espais patrimonials de la ciutat (la Seu, la Cova, el carrer del Balç i l’Espai 1522).

 

Aquesta visita s’emmarca dins la represa de relacions entre les dues ciutats que es va concretar el juliol passat en una visita a la ciutat de Narbona d’una delegació manresana formada pels regidors Mireia Estefanell i Joan Calmet.

 

La relació entre les dues ciutats es va iniciar l’any 1990 quan els alcaldes de les dues ciutats, aleshores Juli Sanclimens i Hubert Mouly, respectivament, van signar un protocol d’amistat i cooperació, una relació que s’ha reprès recentment per voluntat de les dues ciutats.

 

Documents relacionats

  • imagen