Uns 60 infants participen en uns tallers extraescolars de dansa tradicional a les escoles

Els centres educatius que acullen aquests tallers són les escoles Pare Algué, Sant Ignasi i Serra Húnter i hi participen nens i nenes de 3r i 4t de primària, 1 hora a la setmana.


imagen

Una seixantena d’alumnes de les escoles Pare Algué, Sant Ignasi i Serra Húnter  participen en   uns tallers de dansa extraescolar que es porten terme, des de principis d’octubre,  en aquests mateixos centres educatius amb la col·laboració de l’Agrupació Cultural del Bages i el suport de l’Ajuntament de Manresa.

 

L’activitat, d’una hora setmanal, no suposa cap cost per a les famílies i va adreçada a nens i nenes de 3r i 4t de primària amb l’objectiu principal d’oferir als alumnes un primer contacte amb el món de la sardana i  la dansa catalana, tot aprenent els balls manresans de la Bolangera i el Rossinyol.

 

Així, els menuts tenen una bona oportunitat per descobrir en el ball una manera de passar-s’ho bé i conèixer amb més profunditat les tradicions catalanes. A més, aquells que acabin el taller, si volen, poden continuar gaudint de la dansa, ja que l’Agrupació Cultural del Bages compta amb una escola de dansa per a infants de diferents edats.

 

Aquesta activitat es va iniciar el curs passat amb la participació de les escoles: FEDAC-Manresa, Sant Ignasi i Pare Algué

Documents relacionats

  • imagen