La Policia Local celebra dijous un acte per debatre la gestió de les emergències a la Catalunya Central

L’acte, inclòs dins la programació dels 150 anys de la Policia Local de Manresa, tindrà lloc a la Sala d’actes de la FUB – edifici FUB-2- a dos quarts de 7 de la tarda, amb la participació de professionals experts en la matèria i obert a tothom.



imagen

La Policia Local de Manresa, en el marc de la programació que commemora els 150 anys del cos, ha organitzat aquest dijous, 13 d’octubre, la conferència “Visió multidisciplinar de la gestió de les emergències a la Catalunya Central”, un acte que té l’objectiu d’oferir una fotografia actual del funcionament de les emergències des de l’òptica de professionals que formen part dels diferents cossos, organismes i institucions que hi treballen.

 

L’acte  tindrà lloc ala Salad’actes dela FUB– edifici FUB-2- a dos quarts de 7 de la tarda i és obert a tothom.  Els ponents que participaran en aquesta conferència són Francesc Boya, cap de Bombers de la Regió Central d’Emergències; la doctora Anna Fontquerni, cap de la Regió Central del SEM; el sots inspector Joan Salamanya, cap de la SRC de Mossos d’Esquadra; Agnès Centellas, responsable de Protecció Civil  dels Serveis Territorials de la Catalunya Central; Montse Cambray, tècnica de Protecció Civil de l’Ajuntament de Manresa; i el sergent Carles Muñoz, responsable de l’àrea de Trànsit i Mobilitat de la Policia Local de Manresa.

 

L’acte està moderat per Xavier Jovés, ex-cap de Protecció Civil de Manresa, i compta amb la col·laboració de UManresa, Universitrat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

 

Es faran dues conferències més

 

Aquest conferència és la primera de tres conferències previstes per la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa per tal de donar a conèixer altres temes d’interès per a la ciutadania en l’àmbit de la seguretat.

 

La segona conferència prevista es farà el dimecres 26 d'octubre, a la seu del Montepio de Conductors,  i anirà sobre la dona policia, amb agents de diferents cossos que ens explicaran la seva experiència. La tercera i darrera, es farà al Col·legi d'Advocats de Manresa, en una data per concretar entre el 9 i el 10 de novembre i en la qual es farà una valoració sobre la legislació penal que va entrar en vigor l'any passat, i en la qual hi ha prevista la participació de membres de la judicatura (jutges, fiscals i representant del Col·legi d'advocats).

 

Documents relacionats

  • imagen