L'Ajuntament de Manresa i PIMEC impulsen un programa per ajudar al creixement de les empreses

El projecte, anomenat “Crescunt”, consisteix en un programa intensiu de tres mesos destinat a donar suport personalitzat a empreses industrials de Manresa per ajudar-les a consolidar-se i a créixer.  


imagen

La regidoria d’Indústria de l’Ajuntament de Manresa i PIMEC (Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya) han posat en marxa l’iniciativa “Crescunt” a Manresa, un projecte que consisteix en un programa intensiu de tres mesos destinat a donar suport personalitzat a cinc empreses industrials per ajudar-los a consolidar-se i a créixer.  

 

Els darrers detalls d’aquest projecte van ser valorats en una reunió celebrada ahir amb l’assistència de la regidora d’Indústria de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus; i la secretaria de PIMEC, Montse Ficapal; i la Tècnicad e Prospecció d’Empreses de l’Ajuntament de Manresa, Begoña Cubo.

 

Aquest nou programa té l’objectiu d’elaborar un full de ruta orientat al creixement de les empreses amb l’ajut de consultors especialitzats així com reflexionar amb experts sobre quins són els factors claus d’èxit per al creixement de l’empresa.

 

Àuria Caus anima a les empreses a participar en aquest programa que per primera vegada es porta a terme a l’Ajuntament de Manresa. La regidora d’Indústria afirma “que aquesta és una bona oportunitat per a empreses que creguin interessant estructurar un full de ruta per al creixement, fent una reflexió estratègica”.

 

 

Un projecte que es desenvoluparà en tres fases

 

El desenvolupament del projecte “Crescunt - Projecte de suport a empreses industrials” es farà en tres fases. En la primera, l’Ajuntament farà una selecció entre els empreses industrials amb més de 5 anys d’activitat que estiguin instal·lades als Polígons Industrials de Manresa.

 

La segona fase consistirà en una sessió col·lectiva de 4,5 hores en la qual es formarà als empresaris amb les principals eines i metodologies de reflexió estratègica i de disseny de nous models de negoci. La metodologia que es porta a terme en aquestes sessions col·lectives es basa en un sistema de coparticipació dels assistents on s’analitzen les principals tendències generals que afecten a l’empresa així com les principals eines de reflexió sobre el model de negoci i creixement.

 

La tercera fase i darrera serà la de definició estratègica individual, en la qual es farà una consultoria de 7 hores per empresa per ajudar-los a definir l’àrea d’influència més determinat pel seu creixement. En aquesta fase s’identificaran els factors claus d’èxit a abordar en el negoci, la definició dels objectes de futur i de les accions a desenvolupar.

 

Per a més informació i participació al projecte, adreceu-vos al telèfon 938782459 (Begoña Cubo)

 

 

Documents relacionats

  • imagen