El 36è Carnestoltes Infantil aconsegueix una gran èxit de participació i de públic

Els organitzadors del Carnestoltes Infantil de Manresa -Ajuntament de Manresa amb la col·laboració d’Imagina’t i la Federació de Mares i Pares d’Alumnes de Manresa (FAMPA) - agraeixen la multitudinària participació de públic i la col·laboració de voluntaris i grups musicals.

imagen

Els organitzadors del 36è Carnestoltes Infantil de Manresa -Ajuntament de Manresa amb la col·laboració d’Imagina’t i la Federació de Mares i Pares d’Alumnes de Manresa (FAMPA) - agraeixen la multitudinària participació de públic i la qualitat i imaginació i feina feta per part de 15 comparses inscrites (AMPAS i entitats juvenils) que han treballat amb molta imaginació i esforç l’eix temàtic proposat enguany, el món del cinema.

El Carnestoltes Infantil d’aquest diumenge 9 de març va ser, com era d’esperar, una gran festa de públic. A part de les 1.600 persones inscrites a la rua, es van incorporar altres grups de famílies i personatges diversos (figures escacs, bruixes, espantaocells, pallassos, etc...)

Els organitzadors agraeixen també la participació de grups de música locals. A més de les 9 comparses amb sonorització musical pròpia, els Tabalers de Xàldiga, els Grallers dels Geganters de Manresa, els Grallers del Poble Nou, la Unió Musical del Bages i CocoBongos Santpedor han portat gresca i animació musical a la rua.

Hi va haver públic al llarg d’un recorregut una mica més llarg (inici al 3er tram del Passeig) per la coincidència amb Fora Stocs, la qual cosa no va alterar el desenvolupament normal de la cercavila, que va acabar a la Plaça Major amb la salutació de totes les comparses a mesura que anaven arribant i amb un pregó del rei i la reina del Carnestoltes.

Finalment, sota una Plaça Major assolellada i decorada amb globus i serrells de colors, el fi de festa va ser conduït, de 13 a 14 h pel grup d'animació infantil Xip-Xap, amb l’espectacle “Que peti la Plaça!”.

Els organitzadors agraeixen també la participació de prop d’una 30 de voluntaris que han col·laborat en l’esdeveniment (a través del programa de Voluntariat Cultural i alumnat del Cicle Formatiu del Grua Superior d’Animació Sociocultural de l’IES Guillem Catà), la col.laboració dels del rei i la reina del Carnestoltes, Carme Pintó i Pere Camprubí, la cessió de la roba per part del Kursaal, la caracterització dels rei i la reina per part de la maquilladora Lolita Rovira i l’escenografia (Esteve Porta ) i sonortizació (Media3SCP) de la carrossa del rei i la reina.



Documents relacionats

  • imagen